Недела, 21 Јануари 2018

Недела на Св. Јован Лествичникcopy-of-nedela-na-sv001
copy-of-nedela-na-sv002
copy-of-nedela-na-sv004
nedela-na-sv003
1/4 
start stop bwd fwd

Неговото Блаженство, Архиепископот г.г. Стефан, благоволи да служи Света Василиева Литургија во црквата Св. Архангел Михаил, во населбата Автокоманда во Скопје.
Со свои творби, на Свечената Академија се претставија дечињата кои ја посетуваат Веронауката при оваа црква.
Share