Понеделник, 19 Февруари 2018

Прием во кабинетот на Архиепископот


На 30.11.2017 година Архиепископот г.г Стефан во својот кабинет го прими Министерот за култура во Владата на Република Македонија господин Роберт Алаѓозовски.

SPE_4366_-_Copy
Share