Понеделник, 19 Февруари 2018

Прием во кабинетот на Архиепископот

На 14 јули 2017 година, Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан, во својот кабинет го прими и разговараше со Претставникот на УНИЦЕФ во Република Македонија г. Бенџамин Перкс.
SPE_9575_-_Copy
Share