Понеделник, 19 Февруари 2018

Средба на Архиепископот со амбасадорот на Р. Унгарија, Н.Е. Ласло Иштван Дукс


На 03 мај 2017 година, Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан, во својот кабинет оствари средба со амбасадорот на Р. Унгарија, Н.Е. Ласло Иштван Дукс. На средбата присуствуваше и деканот на Македонскиот православен факултет „Св. Климент Охридски“, д-р Ѓоко Ѓорѓевски.SPE_7331
SPE_7334
Share