Понеделник, 19 Февруари 2018

Златоустова литургија на Воскресение Христово (втор ден)


На 17 април 2017 година, вториот ден од прославата на Воскресението на Господ Исус Христос (светол понеделник), Неговото блаженство Архиепископот охридски и македонски г.г. Стефан отслужи божествена литургија во црквата Рождество на Пресвета Богородица, во општина Центар.Read More
SPE_6925
SPE_6923SPE_6779
SPE_6804
SPE_6812
SPE_6872
SPE_6890SPE_6896
SPE_6961SPE_6969
Share